Till sidans huvudinnehåll

Utbildningar för förtroendevalda

Att vara förtroendevald i eller åt partiet innebär att medlemmarna har förtroende för den som de har valt, men också att de har förväntningar. Här kan du som är förtroendevald hitta material som utvecklar dig i din roll och den grupp du arbetar i. Materialen är upplagda som studiecirklar och kan lämpa sig för en styrelse eller en grupp med ett gemensamt uppdrag.

Ledarskap

Våra ledarskapsutbildningar ger dig med uppdrag i, eller åt, partiet förutsättningar att axla ditt viktiga ansvar. Här hittar du som deltagare och handledare mer information samt material och studiehandledning till våra ledarskapsutbildningar.

Studie- och handledarmaterial ledarskapsutveckling

Uppdrag i organisationen

Du som har uppdrag i organisationen, till exempel som ledamot i en styrelse, studieledare eller fackligpolitisk ansvarig hittar utbildningsmaterial här för att utveckla din roll eller hela styrelsen. Här finns även material för dig som är valberedare.

Studiermaterial organisationsutveckling

Uppdrag i politiken

För dig som har ett politiskt uppdrag i en kommun eller region finns studiematerialet ”Att vara lokalpolitiker” och ”Att vara kyrkopolitiker”  här. 

Studiematerial uppdrag i politiken